Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Remiză în partida dintre România și Yorkshire CarnegiePascal Pamfil / Mediafax Foto
15 Aug 2015

Remiză în partida dintre România și Yorkshire Carnegie

Într-o partidă de verificare disputată pe Headingley Carnegie Stadium din Leeds, România și Yorkshire Carnegie au încheiat la egalitate, tehnicianul Lynn Howells având posibilitatea de a utiliza cât mai mulți dintre jucătorii aflați în lotul care se pregătește pentru Cupa Mondială.

Inceputul de partida a apartinut englezilor care, in ciuda unui joc curajos, nu au reusit sa inscrie puncte, replica Stejarilor venind in minutul 19 cand, dupa o faza initiata de Lemnaru, a urmat o lovitura de pedeapsa din care Vlaicu a deschis scorul.

Chiar si in aceste conditii initiativa a ramas de partea elevilor lui Bryan Redpath, care au pus sub presiune defensiva noastra, dupa o prima incercare de a duce jocul cat mai aproape de terenul nostru de tinta, Leonard aducand egalitatea din lovitura de pedeapsa.

Ultimele minute ale primei parti au apartinut Stejarilor, care dupa o lovitura de pedeapsa au mutat jocul in 22-ul gazdelor gratie lui Vlaicu. Repunerea din margine ne-a apartinut, astfel molul care a urmat a fost de neoprit de catre defensiva englezilor si Morrison a culcat balonul in terenul de tinta al acestora.

Vlaicu a transformat eseul marcat de flankerul timisorenilor si astfel la pauza Romania a intrat in avantaj, cu rezultatul de 10-3, insa baietii nostri au trebuit sa se apere cu atentie la ultima faza, cand Leonard a trimis in margine, aproape de terenul nostru de tinta.

Dupa reluare, Stejarii au inceput in forta, insa Yorkshire Carnegie a trecut cu bine peste momentele de presiune si a revenit in joc fiind foarte aproape de eseul care avea sa vina pe final, cand Fitzpatrick a culcat balonul in pozitie ideala pentru transformarea lui Leonard. “Am fost incantat sa pot inscrie. Atmosfera este foarte competitiva acum, inaintea sezonului si un asemenea inceput este de apreciat.” a declarat centrul.

Antrenorul Stejarilor, Lynn Howells, a precizat ca partida a fost “ocazia de a testa toti jucatorii. Acesta este un turneu de pregatire, iar  evaluarea este o componenta esentiala. Am avut sansa de a-i vedea pe toti sportivii evoluand, iar ei la randul lor au avut oportunitatea de a arata ce pot.”

Astfel, Romania si Yorkshire Carnegie au terminat la egalitate, rezultat 10-10, urmatoarea partida a echipei noastre nationale fiind programata pentru 21 august, cand vom intalni campioana din Guinness Pro 12, Edinburgh Rugby .

Headingley Carnegie, Leeds: Yorkshire Carnegie-Romania 10-10 (3-10)
Au marcat: Fitzpatrick-e, Leonard-tr, lp, respectiv Morrison-e, Vlaicu-tr, lp

Yorkshire Carnegie: Charlie Beech, Phil Nilsen, Rob O’Donnell-Dean Schofield, Chris Jones – Mike Myerscough, Chris Walker, Ryan Burrows – Chris Pilgrim, Harry Leonard – Taylor Prell, Tom Casson, Peter Lucock, Seb Stegmann- Christian Georgiou.
Rezerve: Joe Graham, Lee Imiolek, James Tideswell, Tom Ryder, Andy Saull, Jack Ramshaw, Matt Dudman, James Fitzpatrick, Andy Forsyth, David Doherty, Oli Goss

Romania: Alexandru Tarus, Eugen Capatana, Ion Paulica – Valentin Ursache, Marian Drenceanu – Ovidiu Tonita, Randall Morrison, Stelian Burcea – Florin Surugiu, Danut Dumbrava – Madalin Lemnaru, Florin Vlaicu, Csaba Gal, Florin Ionita – Sabin Stratila
Rezerve: Andrei Radoi, Horatiu Pungea, Johannes Van Heerden, Viorel Lucaci, Tudorel Bratu, Mihaita Lazar, Otar Turashvili, Mihai Macovei, Daniel Carpo, Valentin Calafeteanu, Ionut Botezatu, Paula Kinikinilau, Adrian Apostol, Andrei Ursache, Michael Wiringi, Catalin Fercu

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby