Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Remiză echitabilă între Vaslui și Dinamo
18 Dec 2013

Remiză echitabilă între Vaslui și Dinamo

Parcursul bun din acest final de sezon îi dădea favoriți pe băieții lui Stoican în meciul de marți seara de la Vaslui, chiar dacă tradiția era împotriva lor, echipa moldoveană fiind singura din Liga I care are bilanț pozitiv împotriva câinilor. Mai mult, dinamoviștii nu mai reușiseră să se impună la Vaslui de 5 ani, interval în care au înregistrat 4 înfrângeri, dar marți ei erau hotărâți să întrerupă acest nefast ciclu.

Meciul arată însă o echipă a Vasluilui motivată la maxim și sub bagheta lui Sânmărtean controlează jocul încă din primele minute. Dinamoviștii solicită aiurea penalty în minutul 7 la o cădere în careu a lui Rotariu, vasluienii construiesc cu migală, Antal și Temwanjera au bune ocazii de a marca, ultimul țintind bara cu o lovitură de cap. Dinamo mai visează un penalty la un presupus henț în careul vasluian, dar de lovitură de pedeapsă beneficiază modovenii în minutul 44, în urma hențului evident comis de Țucudean. Antal execută precis și face 1-0 pentru gazde, scor cu care se încheie prima repriză.

Partea a doua e complet diferită, câinii ies la atac, Țucudean, Thomas și Cătălin Munteanu ratează din poziții favorabile, dar în minutul 76 același Țucudean nu mai greșește ținta și printr-o frumoasa execuție tehnică egalează, 1-1, scor cu care se termină o partidă cu două părți distincte, fiecare dintre echipe dominând și câștigând câte o repriză.

 

La startul meciului au fost aliniate următoarele formații: 

FC Vaslui: Cerniauskas – Ortiz, Celeban, Prahic, Muşat – Caue, Madson – Antal, Sânmărtean, Viveiros – Temwanjera

Rezerve: Ormenişan – Popovici, Lovrecic, Pătulea, Balur, Buziuc, Enescu

Dinamo: Bălgrădean – Rus, Luchin, Grigore, Filip – Boubacar, Thicot, C. Munteanu – Curtean, Ţucudean, Rotariu

Rezerve: Naumovski – A. Radu, I. Şerban, Diakhate, V. Lazăr, D. Buia, Joel Thomas

Alte știri din Fotbal