Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Remiză cu campioana CroațieiAlexandru Dobre / Mediafax Foto
28 Iun 2016

Remiză cu campioana Croației

Ultimul meci al primului stagiu de pregătire al vicecampioanei României s-a încheiat cu o remiză albă contra celor de la Dinamo Zagreb, deținătoarea titlului Croației.

Laurențiu Reghecampf a folosit o formulă de joc mai puțin uzitată în campionat, pe modulul 4-3-3 tehnicianul Stelei trimițând în teren următorul 11: Cojocaru – Tamaș, Varela, Toșca, Momcilovic – Ovidiu Popescu, Achim, Aganovic – Enache, Golubovic, Hamroun.

La pauză, după intrarea lui Niţă, Muniru şi Bourceanu, Steaua a jucat în formula 4-2-3-1. Pe parcurs au mai intrat Vîlceanu, Tudorie, Dan Popescu, Mihai, Mihalcea, Simion.

Așa cum era de așteptat, partida nu a avut aceeași desfășurare precum cea anterioară în care roș-albaștrii au zburdat în fața unei echipe de liga a III-a. Având ca adversară o echipă de Liga Campionilor, posibilă adversară a Astrei în tururile preliminare, Steaua a fost nevoită să accepte perioade de dominare a croaților, însă a știut să se dovedească periculoasă. Astfel, Enache și Toșca l-au pus la încercare pe portarul Jezina în prima repriză, în timp ce Hamroun, cel mai în vervă jucător al Stelei, a fost aproape de deschiderea scorului, dar șutul său a lovit bara la mijlocul reprizei secunde.

Lotul Stelei va reveni joi în țară și după două zile libere va pleca pe 3 iulie în Olanda, la Apeldoorn, pentru al doilea cantonament al verii.

Alte știri din Fotbal