Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Remember Steaua '86 – 29 de ani de la triumful de la SevillaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Mai 2015

Remember Steaua '86 – 29 de ani de la triumful de la Sevilla

Steliștii vor celebra joi, 7 mai, 29 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc.

Pentru al patrulea an consecutiv, ”viteziștii” se vor  reuni la ”Complexul Cheile Grădiștei”, de la Fundata, un loc devenit tradițional pentru o sărbătoare la care sunt așteptați toți jucătorii Stelei din acea perioadă.  

Conform obiceiului, gazdele evenimentului vor fi Helmuth Duckadam și Ovidiu Gârbacea. Eroul de la Sevilla se ocupă personal de organizare, având o listă cu peste 100 de invitați.  

Bumbescu, Iovan, Belodedici, Tudorel Stoica, Bălan, Balint, dar și antrenorul-jucător Anghel Iordănescu vor fi prezenți alături de ceilalți componenți ai marii echipe a Stelei la un miniturneu demonstrativ la care vor participa selecționatele artiștilor și ziariștilor, dar și echipa Rotariu & friends.

Vor absenta motivat Victor Pițurcă, Ladislau Boloni și Emerich Jenei, dar vor juca alături de Rotariu, Ilie Balaci, Sabău, Prodan și Vlădoiu.

Turneul demonstrativ are și o latură umanitară, cu strângere de fonduri pentru micuța Kassandra, fetița fostului internațional Iosif Rotariu.

Meciul demonstrativ al legendelor va fi joi, ora 18:00 transmis în direct pe sport.ro.

Alte știri din Fotbal