Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Yachting
Regatta caritabilă Rotary MangaliaMediafax Foto
20 Aug 2015

Regatta caritabilă Rotary Mangalia

Douăzeci de yachturi cu vele din România și Bulgaria vor lua startul, sâmbătă, 22 august a.c., la Mangalia, în cadrul uneia dintre cele mai inedite competiții de yachting din acest an: Regatta caritabilă Rotary Mangalia. Organizată de Rotary Club Mangalia, Seanergya Yacht Club și Club Sportiv Balkan, competiția se va desfășura în perioada 21-23 august, cu scopul de a promova un program caritabil de inițiere în navigația cu vele pentru 60 de elevi de la liceele din localitate. Prin acest program, tinerii cu rezultatele cele mai bune la învățătură vor avea parte, gratuit, de un curs teoretic și unul practic de sailing.

Evenimentul vine ca și continuare a proiectelor pe care Clubul Rotary Mangalia le-a inițiat de-a lungul a 13 ani de existență, proiecte menite să sprijine și să apropie comunitatea din Mangalia. Desfașurându-se în ultimii trei ani ca și un concurs amical, Regatta Rotary Mangalia capătă în 2015 pentru prima dată, cu sprijinul asociațiilor Seanergya Yacht Club si Club Sportiv Balkan, statut de competiție oficială, organizată sub egida Federației Române de Yachting.

Evenimentul va debuta vineri, 21 august, cu înscrierile în competiție și ședinta tehnică a skipperilor, urmând ca sâmbătă și duminică să aibă loc mai multe curse conform programului următor:

Vineri, 21 august

orele: 16.00 - 20.00 - înscrieri și ședință tehnică

Sambătă, 22 august

orele 10.55 - curse (inshore + offshore Mangalia - Costinesti si retur)

Duminica, 23 august

orele 10.55 - curse (inshore, in rada portului Mangalia)

orele 17.30 - ceremonia de premiere.

 

Organizatorii evenimentului: Rotary Club Mangalia, Seanergya Yacht Club, Club Sportiv Balkan.

Sponsorii evenimentului: Mobexpert, Nestle, Cetelem, Protguard, Eco Corsa.

Evenimentul este organizat sub autoritatea Federației Române de Yachting și cu sprijinul Primăriei Mangalia.

Alte știri din Yachting