Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Yachting
Regatta Setsail dă start vineri velierelor care au dus, peste iarnă, dorul concursurilor de profil
17 Mai 2018

Regatta Setsail dă start vineri velierelor care au dus, peste iarnă, dorul concursurilor de profil

Peste 30 de ambarcațiuni cu vele așteaptă cu nerăbdare să deschidă pe mare sezonul competițional de offshore (bărci mari). SetSail - Black Sea International Regatta, prima regatta de bărci mari din 2018, își deschide astăzi, 17 mai, porțile, la Marina Limanu. Organizată sub egida Federației Române de Yachting, cu o durată de patru zile și un traseu îndrăzneț ca lungime, competiția reprezintă o adevărată provocare pentru concurenții care au dus, peste iarnă, dorul regattelor.

Primul start se va da vineri, 18 mai, zi în care sunt programate două curse lungi, pe traseul Mangalia - Eforie Nord și retur. În zilele de sâmbătă și duminică sunt programate a se alerga alte șase curse, mai scurte, în apropierea portului Mangalia.

Cei care doresc să urmăreasca un spectacol de vele pe mare pot admira competiția de pe faleza Mangalia sau plajele stațiunilor cu deschidere la Marea Neagră dintre Mangalia și Eforie Nord.

Alte știri din Yachting