Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Record național la ștafeta feminină de 4X1500 de metriMircea Rosca / Mediafax Foto
29 Mai 2014

Record național la ștafeta feminină de 4X1500 de metri

Echipa feminină a României, în formula Claudia Bobocea, Anca Maria Bunea, Florina Pierdevară şi Lenuţa Petronela Simiuc a ocupat locul 4 în proba de 4x1500 m, din cadrul primei ediții a Internaționalelor IAAF de ştafete de la Nassau (Bahamas), realizând, totodată, cu timpul de 17:51,48, un nou record naţional.

Proba, disputată în prima zi a competiţiei, pe T. Robinson Stadium, a fost extrem de tare, medaliata cu aur, Kenya, reuşind un nou record al lumii,  cu 16:33,58, Mercy Cherono, Faith Kipyegon, Irene Jelagat şi Hellen Obiri,

În ultima zi a întrecerilor, atletele noastre au încheiat ştafeta de 4x800 m pe cea de-a șaptea poziție (8:23,12 - SB), echipa fiind alcătuită din Claudia Bobocea, Mihaela Nunu, Florina Pierdevară şi Adelina Tănăsie. 

Trebuie menționat că ocupantele primelor opt locuri la această ediție inaugurală obțin automat calificarea la Campionatele Mondiale în aer liber, de anul viitor.

 

sursa: fra.ro

Alte știri din Atletism