Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Record național de juniori corectat de două ori la Campionatele EuropeneRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Iun 2017

Record național de juniori corectat de două ori la Campionatele Europene

Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Netanya, din Israel, au început cu înotători români la startul probelor din ziua inaugurală. La 50 metri bras, Doris Pusztay a terminat cursa în 34:85, iar la 50 metri fluture, cei doi concurenți ai noștri au încheiat astfel: George Rațiu 25:06 și Andrei Rusen 25:60, niciunul nereușind calificarea în finală.

Daniel Martin, cu 55:78 la 100 metri spate, a reușit calificarea în semifinală. După aceea, în sesiunea de după-amiază, băcăuanul a bifat calificarea în finală, cu un timp îmbunătățit la 55:37.

La 400 metri mixt, Claudia Gâdea a oprit cronometrele la 4:58:83, iar ștafeta masculină de 4X100 mtri liber ne-a creat bucuria calificării în finală, prin cvartetul alcătuit din George Rațiu, Daniel Martin, Vlad Pațurcă și Andrei Rusen, timpul total fiind de 3:24:47.

Finala probei, care a închis ziua, ne-a adus locul 8, cu timpul de 3:23:76. Echipa noastră a corectat recordul national, la nivel de juniori,  în ambele situații, informează Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. 

Alte știri din Juniori