Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Record de participare la Balcaniada de atletismBogdan Iordache / Mediafax Foto
25 Iul 2014

Record de participare la Balcaniada de atletism

Mâine debutează pe pista Stadionului Municipal Nicolae Dobrin din Pitești, ediția cu numărul 73 a Campionatelor Balcanice de atletism. Deja s-au finalizat listele de înscriere, iar comisia de organizeze poate oficial să raporteze un nou record de participare.

500 de atleți din toate cele 15 țări afiliate Asociației Balcanice de atletism se vor înfrunta pentru medaliile puse în joc. De asemenea, o altă miză o reprezintă, pentru câștigătorii de probe, faptul că aceștia vor fi selecționați automat pentru echipa balcanică unificată, care va participa la finele lunii august la competiția Decanation, care va avea loc în Franța, la Angers.

Totodată, conducerea atletismului din Balcani a anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizate la Primăria Municipiului Pitești, că la finele lunii noiembrie, în România, probabil la București, se va desfășura Gala Atletisumului Balcanic.

SportClasic.ro are un trimis special la fața locului, care va veni cu detalii despre această competiție. 

Alte știri din Atletism