Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal american
Rebels a câștigat derby-ul bucureșteanAndreea Alexandru / Mediafax Foto
12 Mai 2016

Rebels a câștigat derby-ul bucureștean

Bucharest Rebels s-a impus, chiar dacă nu a făcut-o într-o manieră convingătoare, în derby-ul bucureștean al Campionatului Național de fotbal american, împotriva concitadinei de la Bucharest Warriors, cu scorul de 20-8.

Jocul a fost unul destul de echilibrat, însă lotul superior valoric și numeric al lui Rebels a făcut, până la urmă, diferența.

Rebels este lider incontestabil în clasament, în timp ce Bucharest Warriors, cea mai veche formație românească de fotbal american, este pe poziția a patra. Warriors și-a consolidat acest loc după ce acum două săptămâni a obținut o victorie prețioasă acasă, cu Mureș Monsters, 18-14.

În campionatul național evoluează cinci echipe, în afara celor enumerate mai fiind înscrise două reprezentante ale provinciei, Cluj Crusaders și Timișoara 89ers.

Dacă nu vor fi răsturnări spectaculoase de situație, cele două echipe bucureștene se vor revedea în semifinale, în timp ce celălalt loc în finală va fi disputat între timișoreni și clujeni.

Finala este programată pe data de 25 iunie, în cuplaj cu finala mică, pe Stadionul de Rugby din Ghencea.

Alte știri din Fotbal american