Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Real Xtreme Fighting 18 – gala de MMA pe 15 iunie la Cluj
08 Iun 2015

Real Xtreme Fighting 18 – gala de MMA pe 15 iunie la Cluj-Napoca

30 de sportivi din 8 tari luptă in cuşca luni 15 iunie la Cluj-Napoca într-un nou eveniment de MMA organizat sub brandul Real Xtreme Fighting. Este pentru prima oara cand Clujul gazduieste o competitie de arte martiale mixte marca RXF.

Gala va avea loc in noua sală polivalentă din Cluj, care pentru astfel de evenimente poate primi pana la 9.500 de spectatori. Ultimele 6 gale RXF disputate la Mamaia, Botosani, Sibiu, Bucuresti, Brasov si Craiova s-au desfasurat cu casa inchisa.

In gala de la Cluj, luptă, printre altii, oradeanul Alexandru Lungu fost campion mondial de judo, veteranul Marius Tita, americanul Jeff Monson fost luptator in promotia americana UFC, Robert Orbocea invingator prin ko dupa doar 6 secunde in decembrie la Bucuresti, clujenii Dorin Stan si Ciprian Maris, precum si fetele razboinice Diana Belbiţă si Cristina Stanciu.

Gala RXF 18 de la Cluj-Napoca este programata luni 15 iunie de la ora 20.00 si va fi transmisa in direct de postul tv Sport.ro.

 

Alte știri din Arte marțiale