Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
Răzvan Cojanu va lupta pentru centura WBOMarcella Dragan / Mediafax Foto
26 Apr 2017

Răzvan Cojanu va lupta pentru centura WBO

Pugilistul român Răzvan Cojanu va lupta pentru titlul mondial profesionist la categoria grea de greutate, versiunea WBO, în data de 6 mai. Boxerul nostru, care locuiește în SUA, va fi challenger pentru neozelandezul Joseph Parker, partida urmând să se dispute la Manuaku City, în Noua Zeelandă.

Inițial, britanicul Hughie Fury trebuia să lupte, dar s-a accidentat și locul său în meciul decisiv a devenit vacant. Răzvan Cojanu are 30 de ani și deține un palmares cu 16 victorii (12 KO) și 2 înfrângeri (1 KO) la profesioniști, iar în decembrie a câștigat titlul WBO China Zone, după un KO rapid (repriza a doua) în fața chinezului Zhi Yu Wu.

Cojanu ocupă locul 14 în clasamentul WBO la categoria grea. Parker (25 ani, 1,93 m) are doar victorii la profesioniști, 22 la număr, dintre care 18 prin KO. El a cucerit centura de campion WBO în decembrie, după ce l-a învins la puncte pe Andy Ruiz Jr.

Boxerul nostru are avantajul alonjei față de adversar, el măsurând 2.02 metri înălțime.

Alte știri din Box