Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Răzvan Burleanu, noul președinte al FRF!Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto
05 Mar 2014

Răzvan Burleanu, noul președinte al FRF!

Noul președinte al Federației Române de Fotbal este Răzvan Burleanu, care la 29 de ani devine cel mai tânăr din istoria federației!

Vasile Avram, Răzvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu au luptat astăzi pentru obținerea votului celor 171 de membri din cadrul Adunării Generale a FRF din totalul celor 230 convocați. În afara alegerii noului președinte, pe ordinea de zi a adunării s-au mai aflat și alte probleme. Una dintre primele decizii luate a fost cea de menținere a afilierii clubului Poli Timişoara, în timp ce CSU Craiova rămâne cu afilierea provizorie. În ambele cazuri, departamentul juridic va analiza cele două spețe.

Înainte de pauza de cafea pe parcursul căreia o parte dintre cei prezenți au dispărut din sediul Casei Fotbalului, Mircea Sandu a primit votul de numire în funcția de președinte de onoare al FRF prin validarea de către plen a hotărârii Comitetului Executiv. Imediat după pauză, fiecare candidat a avut dreptul să-și facă publică în cadrul adunării poziția și planurile de acțiune viitoare în cazul în care ar dobândi funcția de președinte al federației. Pornit din postura de candidat la începutul zilei, Marcel Puşcaş și-a anunțat retragerea înainte de intrarea în procesul de votare și și-a anunțat, la momentul discursului personal, susținerea pentru Răzvan Burleanu.

Rezultatele primului tur au arătat că din totalul de 172 de voturi exprimate au fost validate 160 după cum urmează: 72 de voturi pentru Răzvan Burleanu, 59 pentru Vasile Avram și 29 pentru Chivorchian.

Primii doi au intrat în turul doi, pe care Răzvan Burleanu l-a câştigat cu scorul de 113-58, devenind cel mai tânăr preşedinte al unei Federaţii de Fotbal din România, 29 de ani.

Alte știri din Fotbal