Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Raul Rusescu și Paul Papp vor fi operațiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Apr 2015

Raul Rusescu și Paul Papp vor fi operați

Jucătorii Stelei, Raul Rusescu și Paul Papp au efectuat, luni dimineața, consulturi de specialitate în cadrul Clinicii de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială a Spitalului Universitar de Urgență Militar "Carol Davila", în urma cărora s-au stabilit următoarele diagnostice:

Raul Rusescu - a suferit o fractura de arcada zigomatica dreapta si fractura de perete anterior al sinusului maxilar. Tratamentul este unul chirurgical si consta in reducere prin metoda Gillies-Dan Theodorescu. Interventia medicala va avea loc in cursul zilei de miercuri.

Paul Papp - a suferit o fractura disjunctie de os zigomatic drept cu deplasare. Tratamentul este, de asemenea, chirurgical si consta in reducere si osteosinteza cu mini-placi si suruburi la nivelul rebordului orbitar inferior si al suturii fronto-zigomatice drepte. In cazul lui Paul, interventia chirurgicala va avea loc la inceputul saptamanii viitoare.

Perioada estimata de reabilitare medicala a celor doi jucatori este de aproximativ o luna.

Fractura a lui Raul Rusescu nu reprezinta o recidiva a accidentarii suferite in toamna trecuta. Faptul ca jucatorul a decis sa renunte la utilizarea mastii de protectie, cu acordul medicului care l-a operat, nu a contribuit la producerea noii fracturi, masca fiind conceputa pentru a proteja exclusiv zona orbitei.

 

sursa: steauafc.com

 

Alte știri din Fotbal