Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Rapid, victorie în amicalSportPictures.eu
23 Feb 2014

Rapid, victorie în amical

Rapid a jucat astăzi pe stadionul de sub podul Grant un amical cu FC Voluntari, echipă antrenată de un fost jucător idol al Giuleștiului, Adrian Iencsi.

La capătul unui meci încheiat cu scorul de 2-0, în care golurile au fost marcate de Cătălin Păun în minutul 53 și Daniel Niculae în minutul 73, Viorel Moldovan a avut ocazia să îi vadă în angrenajul echipei pe ultimii jucători ce s-au alăturat echipei ”vișinii”. Poate cel mai important transfer îl constituie revenirea (iată, și cu gol) a lui Daniel Niculae, un jucător de la care, alături de Pancu, se așteaptă coagularea unei echipe în spiritul și tradiția Rapidului. Pe lângă acest (re)debut, mai consemnăm debuturile între buturi ale lui Gordin și a marocanului El Kharroubi, precum și cel al fundașului francez Blanc.

Pentru rapidiști urmează săptămâna viitoare meciul din prima etapă a returului, în deplasare la Bacău. Echipa trimisă în teren de Viorel Moldovan a fost: Gordin – Al. Coman, Tânc, Săndulescu,  I. Voicu – E. Dică, Pancu – Martin, Bălan, Doman – Ciolacu. Pe parcurs au intrat El Kharroubi, C. Păun, Blanc, Selagea, Mindu, Fl. Călin, V. Negru şi D. Niculae.

Alte știri din Fotbal