Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Raluca Olaru, victorie la dublu în turneul de la ParisMarius Dobrescu / Mediafax Foto
27 Ian 2014

Raluca Olaru, victorie la dublu în turneul de la Paris

Raluca Olaru, clasată pe locul 67 în topul jucătoarelor de dublu realizat de WTA, a debutat astăzi în turneul Open GDF Suez de la Paris. Partenera sa la acest turneu este poloneza Klaudia Jans-Ignacik, revenită în circuit după 16 luni de absență și ocupantă a locului 28 în clasamentul jucătoarelor de dublu la momentul în care a anunțat că va deveni mamă.

Adversare le-au fost neo-zeelandeza Marina Erakovici și croata Petra Martici, de care au dispus în două seturi după un meci ce a durat o oră și jumătate. Conduse în primul set cu 4-1, Raluca și Klaudia au câștigat patru ghemuri consecutive și apoi au închis primul set cu 7-5. Setul secund începe favorabil pentru ele și conduc cu 2-0, însă adversarele întorc la 2-4, pentru ca Raluca și Klaudia să câștige ultimele patru ghemuri ale întâlnirii și setul cu 6-4.

În cel de-al doilea tur al turneului cu premii în valoare totală de 710.000 USD, Olaru şi Jans-Ignacik vor întâlni învingătoarele din întâlnirea ce va pune față în față cuplurile Lucie Hradecka (Cehia) / Michaella Krajicek (Olanda) și Anna-Lena Groenefeld (Germania) / Kveta Peschke (Cehia), ultimele fiind desemnate cap de serie numărul 3 ale competiției.

Alte știri din Tenis de câmp