Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Raluca Olaru, victorie în finala probei de dublu la LinzBogdan Iordache / Mediafax Foto
12 Oct 2014

Raluca Olaru, victorie în finala probei de dublu la Linz

Perechea formată Raluca Olaru și Anna Tatishvili a câștigat proba de dublu din cadrul turneului WTA de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, duminică, după ce a dispus în finală de cuplul Annika Beck (Germania) / Caroline Garcia (Franța), cu 6-2, 6-1.

Olaru și Tatishvili vor primi 9.919 euro și 280 puncte WTA pentru performanța lor. Până în finala, cele două au trecut de perechea Iulia Beygelzimer (Ucraina)/Eva Hrdinova (Cehia), cu 7-5, 6-7 (4), 10-7, în primul tur, de cehoaicele Lucie Hradecka/Barbora Zahlavova-Strycova, principalele favorite, în sferturi, cu 6-3, 4-6, 10-6, iar în semifinale au învins cuplul Gabriela Dabrowski (Canada)/Alicja Rosolska (Polonia), cap de serie nr. 4, cu 4-6, 7-6 (3), 10-6.

Raluca Olaru (25 ani) și-a trecut astfel în palmaresul său al patrulea titlu WTA la dublu, după cele de la Tașkent (alături de ucraineanca Olga Savciuk) în 2008, Acapulco în 2011 (alături de ucraineanca Maria Koritțeva) și anul trecut la Nurnberg (alături de rusoaica Valeria Solovieva). De asemenea, românca mai are și patru finale WTA: în 2008 la Budapesta (alături de germanca Vanessa Henke), anul trecut la Katowice (alături de Solovieva), anul acesta la Nurnberg și Baku, ambele alături de Shahar Peer (Israel).

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp