Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Raliul Dakar: Gyenes a terminat etapa a doua cu ajutorul spectatorilorAFP / Mediafax Foto
06 Ian 2015

Raliul Dakar: Gyenes a terminat etapa a doua cu ajutorul spectatorilor

Emanuel Gyenes (KTM) a terminat etapa a doua a Raliului raid Dakar 2015, cu ajutorul spectatorilor, pe locul 53 la secțiunea moto, etapă desfășurată luni, între localitățile argentiniene Villa Carlos Paz și San Juan.

''Am mers bine dimineață, însă am început să pierd ulei și pe la km 100 m-am oprit. Cred că am pierdut vreo 40 de minute cu reparația și am avut noroc că am primit ulei de la spectatorii aflați pe probă. În timpul pierdut m-au depășit opt quaduri și apoi 400 de km i-am petrecut depășindu-i treptat. A fost foarte greu pentru ca a fost praf, iar pe ultimii aproximativ 100 de km a fost nisip și temperaturile aici deja sunt foarte ridicate. Dakar-ul este lung și sper să recuperez din timpul pierdut astăzi'', a declarat pentru site-ul său oficial concurentul cu numărul 49, care aleargă pentru Autonet Motorcycle Team.

Pilotul spaniol Joan Barreda Bort (Honda) a câștigat etapa a doua, în 05 h 46 min 06 sec pe 518 km, Gyenes sosind pe locul 53, la 01 h 41 min 14 sec de învingător, în timp ce Marcel Butuza a terminat al 71-lea, la 02 h 23 min 18 sec.

Etapa a treia se va desfășura miercuri, între San Juan și Chilecito, pe 220 km cronometrați, la care se adaugă 437 km de legătură.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Motorsport