Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Raliul Dakar: Emanuel Gyenes, locul 15 în etapa a zeceaAFP / Mediafax Foto
13 Ian 2017

Raliul Dakar: Emanuel Gyenes, locul 15 în etapa a zecea

Raliul Dakar a consumat ieri etapa a zecea, desfășurată între localitățile argentiniene Chilecito și San Juan, cronometrată pe 448 de kilometri de probă specială.

Emanuel Gyenes a terminat pe locul 15 la clasa moto, beneficiind și de penalizarea de o oră pe care a primit-o rutierul care, inițial, fusese desemnat drept câștigător, francezul Michael Metge. Gyenes, care aleargă pentru KTM, a înregistrat o întârziere de 23 de minute și 32 de secunde față de câștigător.

Celălalt motociclist român prezent în caravană, Marcel Butuza, tot de la KTM, a terminat pe locul 96, din 99 de concurenți, cu peste 4 ore ecart față de lider.

În clasamentul general, Gyenes a urcat pe locul 23, la 03 h 26 min 05 sec (având o oră de penalizare), în timp ce Butuza se află pe 77, la 14 h 12 min 10 sec de lider.

Astăzi va avea loc etapa a 11-a, San Juan - Rio Cuarto, lungă de 754 km la clasa moto, dintre care 288 km probă specială cronometrată.

Alte știri din Motorsport