Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
Raliul Aradului, ziua întâiBalasz Atilla / Mediafax Foto
09 Mai 2014

Raliul Aradului, ziua întâi

Tânărul Simone Tempestini a dominat prima zi a Raliului Aradului, a doua etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop, etapă contând şi pentru European Rally Trophy. Cu 4 probe speciale din 5 câştigate, pilotând un Peugeot 207 S2000, reprezentantul Napoca Rally Academy a încheiat ziua întâi cu un avans de 42.6 secunde faţă de Dan Gîrtofan, Skoda Fabia S2000, ocupantul poziţiei secunde în clasamentul general.

Locul trei a fost ocupat de Bogdan Marişca, pe Subaru Impreza R4, iar pe poziţia a patra s-a situat Gergo Szabo, acesta din urmă retrogradând două poziţii după o problemă apărută în timpul celei de a patra speciale.

Clasamentul este completat de Edwin Keleti, în perioadă de acomodare cu noua sa masină, Ford Fiesta R5, Sebastian Barbu, şi Marco Tempestini, nevoit să ocupe a şaptea poziţie din cauza unei pene suferite în timpul specialei cu numărul 4.

Surprizele nu s-au lăsat aşteptate nici în această a doua etapă, campionul şi vicecampionul ediţiei trecute a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, fiind nevoiţi să abandoneze; David Botka din cauza avarierii blocului motor la Peugeot-ul său 207 S2000, iar Francois Delacour din cauza problemelor de la cutia de viteze .

Clasamentul European Rally Trophy după cea de a cincea specială se prezintă astfel:

1. Rashid Al Ketbi

2. Sebastian Barbu

3. Janos Puskadi

4. Pal Lovasz

5. Adrian Răspopa

Alte știri din Motorsport