Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Radu Petrescu va arbitra în grupele Europa LeagueFRF.ro
11 Dec 2019

Radu Petrescu va arbitra în grupele Europa League

Radu Petrescu a fost delegat la partida dintre KAA Gent și FC Olexandriya, în ultima etapă a grupelor Europa League. Radu Petrescu îi va avea ca asistenți la acest meci pe Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu. Al patrulea oficial a fost desemnat Marcel Bîrsan, în timp ce observatorul va fi din Italia, Alfredo Trentalange.

Gent este liderul grupei I, cu 9 puncte, în timp ce formația ucraineană se află pe ultimul loc, fără șanse de a mai ajunge în primăvara europeană. Meciul dintre cele două formații se va disputa pe stadionul Ghelamco Arena din Belgia, joi, 12 decembrie, începând cu ora locală 21:00!

CFR Cluj va juca joi seara, de la ora 19:55, meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană împotriva celor de la Celtic Glasgow. Partida de pe”Dr. Constantin Rădulescu” va fi condusă la centru de Halis Ozkahya (Turcia), care va fi ajutat la cele două linii de asistenții Ceyhun Sesiguzel și Ekrem Kan. Al patrulea oficial a fost desemnat Alper Ulusoy, tot din Turcia!

Campioana României are nevoie de cel puțin un punct în jocul cu Celtic, formație deja calificată, pentru a merge în primăvara europeană.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal