Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Cîrstea și Mitu joacă finala calificărilorSilvia Ilie / Mediafax Foto
19 Mai 2016

Roland Garros: Cîrstea și Mitu joacă finala calificărilor

Ambele jucătoare rămase în cursa calificărilor pentru tabloul de simplu feminin al Roland Garros au terminat învingătoare partidele disputate astăzi în turul 2.

Sorana Cîrstea (99 WTA), cap de serie numărul 3, a trecut în minim de seturi de slovaca Jana Cepelova (134 WTA), scorul înregistrat după o oră și 15 minute de joc de tabela terenului 14 fiind 6-2, 6-4. În partida decisivă pentru accederea pe tabloul principal, jucătoarea originară din Târgoviște o va avea ca adversară pe învingătoarea dintre belgianca Elise Mertens (180 WTA) și israelianca Julia Glushko (144 WTA).

Un pic mai târziu a intrat în joc pe terenul 13 favorita numărul 9 a tabloului calificărilor, Andreea Mitu (114 WTA). Compatrioata noastră s-a impus în fața chinezoaicei Jia-Jing Lu (208 WTA) la capătul unei dispute echilibrate ce a durat aproximativ o oră și jumătate. Andreea a câștigat în minim de seturi cu scorul de 7-5, 6-3 și în finala calificărilor va juca împotriva elvețiencei Viktorija Golubic (132 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp