Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Puzzle-ul pregătirii de iarnă se apropie de finalSportPictures.eu
11 Feb 2014

Puzzle-ul pregătirii de iarnă se apropie de final

Petrolul Ploiești a înregistrat a doua victorie din cantonamentul din Turcia cu același scor ca și anterioara – 1-0. Cei de care au dispus astăzi sunt rușii de la Kuban Krasnodar, care i-au și ajutat să marcheze golul victoriei, în fapt un autogol.

Cosmin Contra a așezat în teren o echipă cu Zicu titular: Bornescu - Achim, Geraldo, Gerson, Beţa - Hoban, Romario - Priso, Zicu, Morar - Camara. După pauză au mai evoluat în echipa ”lupilor galbeni” Mutu, Manasse, Mustivar şi De Lucas.

 

Într-un alt meci de pregătire, disputat în Spania, CFR Cluj a întâlnit echipa bulgară Lyubimets, un bun partener de sparring pentru ”vișinii” clujeni. Batin (min. 28) și Tiago Lopes (min. 29) au rezolvat în numai două minute ecuația primei reprize, în timp ce repriza secundă a fost dedicată ”dublelor”. Responsabili au fost Florin Costea (min. 56 și 84) și Tade (min. 65 și 80), pentru ca Negruţ (min. 59) să se intercaleze cu golul său în simetria actului secund.

Așadar, 7-0 și o victorie concludentă pentru băieții lui Vasile Miriuță, care a folosit următoarele garnituri: Amadio - Tiago Lopes, Piccolo, Rada, Velayos - Dokovici, Pintea - Gabionetta, Batin, Deac - Chuka (repriza I); Mincă - Lopes, Rada, Piccolo, Velayos - Rui Pedro, Veres Szilard - Păun, Negruţ, Costea - Tade (repriza a II-a).

 

Pandurii Tg. Jiu a întâlnit în Antalya fosta adversară a Stelei în preliminariile Ligii Campionilor de anul trecut, macedonenii de la Vardar Skopje, de care au dispus cu 1-0 prin golul libanezului Shamsin.

Cristi Pustai a folosit următorul ”11” de start: Gliwa - Paulinho, Mamele, Doru Bratu, Sipoto Bohale - Elton, Distefano - Ciucur, Nicoară - Alex dos Santos, Shamsin. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat în joc Nistor și Bud.

 

În Turcia, elevii lui Viorel Moldovan au avut programată întâlnirea cu formația FC Paksi din Ungaria. Rapid nu a reușit să se impună, însă Moldovan a avut posibilitatea să testeze noi formule de echipă. Dacă la primul fluier, antrenorul giuleștenilor a trimis formula Drăghia - Al. Coman, Tinc, Ivan, Voicu - Cosic, Selagea, Negru, Martin, Ciolacu - Pascal, în partea a doua a jocului protagoniști au fost Drăghia - Coman, Păun, Al. Iacob, Voicu, Săndulescu, Herea, Martin, Ciolacu, Doman, Pascal.

Alte știri din Fotbal