Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Punctul liniștiiSportPictures.eu
17 Mai 2014

Punctul liniștii

Cu 38 de puncte înainte de acest meci, Concordia primea la Chiajna vizita unei echipe lipsite de griji, FC Botoșani.

Un singur punct le punea pe gazde la distanță suficientă față de orice emoție în ultima etapă, de aceea startul îi găsește în ofensivă pe ilfoveni, conștienți fiind că cea mai bună apărare e atacul. La o pătrundere în careu a lui Florea, atacantul gazdelor este întâmpinat de Lazar, portarul oaspeților faultându-l și arbitrul de centru Adrian Comănescu indică punctul cu var. Penalty-ul este transformat de Wellington, vârful brazilian ajungând la cota 10 în ceea ce privește numărul de goluri marcate. Botoșenenii au pus în numeroase rânduri în pericol poarta lui Rîmniceanu și au fost aproape de egalare în minutul 30, în două rânduri, prin Fulop și Acsinte. În pofida unui plus ofensiv, moldovenii merg la cabine conduși de gazde după ce Stojkov are o mare ocazie în minutul 42, lovitura sa cu capul fiind scoasă în extremis de Rîmniceanu.

La reluare, botoșenenii continuă să se mențină în atac, însă fără succes în pofida unei posesii covârșitoare, de 68% pentru întreaga repriză secundă. Către final, Croitoru reușește egalarea în minutul 86 transformând impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri de poarta ilfovenilor. Ca fapt divers, acesta a fost primul gol marcat de mijlocașul botoșănean în Liga 1 după 7 ani și jumătate.

Concordia – FC Botoșani 1-1 (1-0) și băieții lui Șumudică urcă pe 12 cu 39 de puncte ce îi plasează în afara calculelor retrogradării.

 

Chiajna (antrenor Marius Şumudică): Rîmniceanu - V. Dima, Leca, Melinte, Bambara - Onduku, Ispir, Papasterianos, Serediuc - D. Florea (min. 58 Strătilă), Wellington (min. 75 Zaharia, min. 90 L. Ganea)

Alte rezerve: Cobrea, M. Ioniță, Savin, Raiciu

FC Botoșani (antrenor Leo Grozavu): Lazar - C. Dinu, Ivanovs (min. 39 Croitoru), Tincu, Acsinte - Vaşvari, Ghinga, Danci (min. 51 Codoban) - Stojkov, Cîrjan (min. 66 Hadnagy), Fulop

Alte rezerve: Curileac, Patache, Zivkovici, Puri

Alte știri din Fotbal