Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Puncte pierdute, punct câștigatDan Duta / Mediafax Foto
04 Aug 2014

Puncte pierdute, punct câștigat

Meciul de la Mediaș dintre Gaz Metan și CSMS Iași s-a încheiat cu o remiză albă, în pofida faptului că gazdele au jucat mai bine de o repriză în superioritate numerică.

În minutul 40 Mihalache a văzut cartonașul roșu după a doua infracțiune de cartonaș galben săvârșită în interval de 11 minute. După ce în minutul 29 a primit primul avertisment pentru un henț, fundașul ieșean a făcut un fault la Buziuc și a părăsit terenul. Medieșenii au avut o primă ocazie în minutul 23 prin Muth, dar mingea trimisă cu capul de fundașul gazdelor a trecut puțin peste transversală, iar a doua șansă de gol a apărut imediat după eliminarea lui Mihalache la șutul în bară al lui Figliomeni.

Cu toate că au beneficiat de om în plus pe teren, gazdele nu au avut capacitatea de a amenința serios poarta lui Caparco pe parcursul reprizei secunde, cu excepția unei faze derulate cu două minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc, la pasa cu capul a lui Romeo către Todea, dar poartarul ieșenilor a reținut balonul după voleul ratat al medieșeanului.

Gaz Metan – CSMS Iași 0-0, un punct prețios câștigat în 10 de oamenii lui Lăcătuș, două puncte mari pe care Gazul le pierde în lupta ce se anunță acerbă pentru evitarea retrogradării.

 

Gaz Metan (antrenor Cristi Dulca): Pleşca - V. Creţu, Muth, Mudragici, Szilagy - R. Romeo, Cr. Todea, Tahar, Llullaku (min. 46 Ciprian Petre) - Figliomeni, Buziuc (min. 63 Tîrnovan, min. 80 Avram)

CSMS Iaşi (antrenor Marius Lăcătuș): Caparco - Mitici, Ov. Mihalache, L. Munteanu, Voicu - Olah, Al Creţu – Dedu (min. 42 Plămadă), L. Mihai (min. 46 Bosoi), Ciucur - Pălimaru

Alte știri din Fotbal