Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Promotiile weekend-ului la Unibet
24 Feb 2017

Promotiile weekend-ului la Unibet

Se anunta un weekend plin de evenimente sportive de top. Incepe-l asa cum se cuvine la Unibet! Pariaza live vineri, pe meciul ASA Targu Mures – FC Voluntari din Liga 1 si primesti un pariu gratuit in valoare de 25 de RON. Concret, mizeaza cel putin 100 de RON pe pariuri live de la meciul zilei din Liga 1 si luni iti oferim pariul gratuit de 25 de RON. Poti plasa unul sau mai multe pariuri live cu cota minima de 1.40 pentru a participa la aceasta promotie.

Iar daca urmaresti cu atentie campionatul intern, atunci masoara-ti fortele cu ceilalti jucatori in Campionatul de pariere Liga 1. Punem la bataie un fond de premiere de 20000 de RON pentru cei mai buni pariori din tara! In plus, la finalul fiecarei etape, primii 10 clasati primesc un pariu fara risc in valoare de 250 de RON!

Ce trebuie sa faci pentru a castiga? Pariaza live sau pre-meci pe partidele din Liga 1 si aduna puncte in clasamentul de etapa sau in clasamentul final. La promotie participa doar pariurile cu o cota de cel putin 1.20, nefiind necesara o suma minima de pariere. Competitia se incheie pe 6 iunie, odata cu ultima etapa din play-out-ul Ligii 1.

Alte știri din Pariuri