Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Promoție exclusivă pentru jucătorii din România: Unibet te trimite la El Clasico!
15 Mar 2017

Promoție exclusivă pentru jucătorii din România: Unibet te trimite la El Clasico!

Casa de pariuri online Unibet a pregatit o promotie exclusiva pentru jucatorii din Romania. Intre 13 si 19 martie, pariaza la Unibet si ai sansa de a castiga un pachet VIP pentru El Clasico din 23 aprilie. Pachetul include 2 bilete VIP la meciul dintre Real Madrid si Barcelona, plus 2 nopti de cazare la Hotel Urban din Madrid, intre 22 si 24 aprilie.

Pentru a particpa la aceasta competitie exclusiva, trebuie sa optati pentru promotie, apoi sa plasati pariuri live sau pre-meci pe orice eveniment din bogata oferta Unibet, cu exceptia meciurilor din Liga 1.

Puteti paria pe orice eveniment cu o cota de minim 1.20, neexistand o suma minima de pariere. La finalul promotiei, jucatorul care va acumula cele mai multe puncte in clasamentul general va castiga experienta VIP la El Clasico. Locul 2 este rasplatit cu un voucher Emag in valoare de 1250 de RON, iar locul 3 cu un bonus de 800 de RON.

Alte știri din Pariuri