Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Programul tricolorilor U21 la EURO 2019Paul Ursachi / SportPictures.eu
28 Mar 2019

Programul tricolorilor U21 la EURO 2019

Selecționerul Mirel Rădoi a definitivat programul reprezentativei de tineret pe perioada turneului final din Italia și San Marino, dar și în cea premergătoare acestuia.

După două zile în care vor efectua vizita medicală, tricolorii Under 21 se vor reuni pe 6 iunie la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. A doua zi, delegația tricoloră va pleca în Italia pentru un stagiu de pregătire de 8 zile.

Reprezentativa noastră va fi cazată la Hotel Miramonti din localitatea Bagno di Romagna. Stabilimentul dispune de toate condițiile pentru o pregătire cât mai bună: teren propriu de antrenament cu gazon natural, teren cu gazon artificial, sală de fitness și centru SPA.

Pe 15 iunie, tricolorii se vor muta în orașul Forli, situat la 30 de km de Cesena, unde se vor caza la Grand Hotel Forli. Aici se va sta pe durata turneului final.

În perioada Campionatului European, ședințele de pregătire se vor desfășura la Campo Sportivo San Pietro in Vincoli, situat la aproximativ 25 de kilometri de hotel. Pe 16 iunie, atunci când e programat primul antrenament al tricolorilor la terenul respectiv, publicul și reprezentanții mass-media vor avea acces pe toată durata acestuia.

EURO 2019 va debuta pe 16 iunie. Adversarii tricolorilor vor fi Croația (18 iunie, San Marino, 19:30), Anglia (21 iunie, Cesena, 19:30) și Franța (24 iunie, Cesena, 22:00).

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori