Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Programul românilor la Campionatele EuropeneAFP / Mediafax Foto
12 Aug 2014

Programul românilor la Campionatele Europene de la Zurich

Astăzi sunt programate primele întreceri la Campionatele Europene de atletism rezervate seniorilor, care au loc la Zurich, în Elveția. Un total de 8 atleți români se vor afla pe pistă, încercând să obțină calificări pentru finale.

Primul va concura Andrei Gag, la greutate, care trebuie să arunce 20,10 metri pentru a realiza baremul, de calificare în finală. Urmează apoi Andreea Ogrăzeanu, în prima serie la 100 metri, unde baremul de13,42 secunde, pare să îi fie la îndemână, dacă ţinem seama că sportiva a alergat suta în 11,31 și 11,34 în 2014. Apoi, Marian Oprea, care trebuie să sară 16,65 metri la triplusalt, cu puţin sub recordul lui stagional, cifrat la 16,93 metri.

Cătălin Câmpeanu, la 100 metri, în seria a doua, Alina Rotaru şi Cornelia Deiac, la lungime, unde baremul este 6,65 metri, Bianca Răzor şi Adelina Pastor, la 400 metri, seriile 1 şi 3, completează tabloul celor pentru care vom avea emoții în ziua inaugurală de la Zurich.

Mult succes tuturor!

Alte știri din Atletism