Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Programul Stelei in cantonamentele de varaSportPictures.eu
03 Iun 2014

Programul Stelei in cantonamentele de vara

FC Steaua București a anunțat că echipa campioană va efectua două stagii de pregătire în această vară, în Italia și Anglia, acolo unde se vor disputa șase partide amicale.

Primul cantonament va fi în Italia, iar campionii vor fi staționați la Grand Hotel Billia, din Saint Vincent, unul dintre cele mai scumpe stabilimente din Peninsula, acolo unde vor beneficia de condiții de lux. Delegația Stelei va părăsi Bucureștiul pe 15 iunie, urmând să revină în Capitală pe data de 27 iunie. În această perioad, vor fi programate două partide amicale, împotriva echipelor elvețiene de ligă secunda FC Chiasso și FC Lugano.

Cel de-al doilea cantonament al roș-albaștrilor se va desfășura, la fel ca și anul trecut, în Anglia, la St. George's Park, acolo unde elevii lui Constantin Gâlcă se vor pregăti în perioada 29 iunie - 8 iulie. În cadrul turneului din Albion, Steaua va disputa patru partide amicale, împotriva campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad, a campioanei Belgiei, Anderlecht Bruxelles, a englezilor de liga a III-a Oldham Athletic și a vicecampionilor Ciprului, AEL Limassol.

 

Programul complet al FC Steaua Bucuresti poate fi vazut mai jos:

13 iunie - vizita medicala - INMS

14 iunie - antrenament Stadionul Steaua


15 - 27 iunie - turneu de pregatire Italia - Grand Hotel Billia - Saint Vincent

23 iunie - FC Steaua vs. FC Chiasso

25 iunie - FC Steaua vs. FC Lugano


27-28 iunie - liber


29 iunie - 8 iulie - turneu de pregatire Anglia - St. George's Park

1 iulie - FC Steaua vs. Ludogorets Razgrad

3 iulie - FC Steaua vs. Anderlecht Bruxelles

5 iulie - FC Steaua vs. Oldham Athletic

7 iulie - FC Steaua vs. AEL Limassol

 

sursa: fcsteaua.com

Alte știri din Fotbal