Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Oină
Primul turneu play-off al Campionatului Național are loc la OneștiMarius Dumbraveanu / Mediafax Foto
14 Iun 2017

Primul turneu play-off al Campionatului Național are loc la Onești

Federația Română de Oină, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Primăria Onești și CSȘ Onești organizează în perioada 17-18 iunie primul turneu play-off al Campionatului Național, pe stadionul „Energia” din Onești.

Cele patru echipe rămase în cursa pentru câștigarea titlului național la oină – Straja București, Biruința Gherăești, Frontiera Tomis Constanța și CS Politehnica Cluj – vor incepe primul turneu play-off cu punctele acumulate în turneul de calificare de la Cluj-Napoca. Așadar, Frontiera Constanța are 21 de puncte, Straja și Poli Cluj câte 17 puncte, în timp ce nemțenii de la Biruința au acumulat 15 puncte. Se joacă în sistem campionat, fiecare cu fiecare.

“Competiția de la Onesti va fi, in mod sigur, cea mai echilibrată întrecere de anul acesta.Vom asista la meciuri de un înalt nivel, practic vom vedea la lucru tot ce are oina mai bun la nivel masculin. După rezultatele din turneul de la Cluj, toate cele 4 echipe vor veni foarte bine pregătite și vor încerca să aibă șanse la medalii pâna la ultimul meci din cadrul turneului al doilea de la Iași. Nu cred că putem spune că va fi o echipă favorită, orice se poate întâmpla în acest turneu.”, a declarat Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

Al doilea turneu play-off va avea loc la Iași. Acesta este programat în toamnă, între 16 și 17 septembrie.

Alte știri din Oină