Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Primul cazino online 100% românesc, Vlad Cazino, își înfige colții în piața locală
13 Feb 2018

Primul cazino online 100% românesc, Vlad Cazino, își înfige colții în piața locală

Trăim vremuri în care globalizarea duce deseori la un efect de turmă cu tot mai multe branduri. Kindred Group iese însă din mulțime și lansează un brand nou de cazino care este la fel de românesc ca micii și sarmalele.

Expertiza dovedită pe piața locală de jocuri noroc, unde cel mai cunoscut brand din portofoliu, Unibet, este lider pe piata pariurilor sportive online, Kindred Group a ridicat standardele din industrie. Iar atunci când promisiunea noului brand include cele mai bune jocuri, o platformă rapidă și sigură, la care se adaugă un puternic accent local, cu siguranța vă puteți aștepta la cea mai bună experiență

Piața jocurilor de noroc din România este încă la început de drum, după procesul de reglementare din 2015. Tot mai mulți jucători descoperă distracția din cazinourile online. Vlad Cazino promite să ofere o experiență prietenoasă, placută, amuzantă și plină de adrenalină, fie că vorbim despre mobil sau desktop. Oferta diversă, promoțiile locale și rapiditatea tranzacțiilor fac din Vlad Cazino un pretendent la primul loc in topul preferințelor românilor.

“Odată cu lansarea Vlad Cazino, Kindred Group urmărește să își extindă amprenta pe piața din România cu un brand nou, fresh, local, care scoate în evidența umorul tipic românesc. Sperăm ca jucătorii noștri să se bucure din plin de distracția și atmosfera relaxată din Vlad Cazino.” a declarat Lucian Prisecaru, Romania Country Manager la Kindred Group.

Povestea brandului este spusă prin intermediul unor personaje savuroase, conduse de către Vlad, un vampir nonconformist care este mai interesat de jocurile de sloturi decât de obișnuitele îndeletniciri vampirești. Aventurile lui Vlad cu primul cazino online din Romania vor fi povestite prin intermediul tradițiilor, obiceiurilor și folclorului românesc, adaptate la actualitatea mioritică. Umorul și interacțiunea dintre personaje vă va duce cu gândul la seriale celebre de comedie.

Aventura lui Vlad începe cu ideea genială de a aduce toată atmosfera din Las Vegas direct pe telefonul tău mobil. Urmărește evoluția primului cazino online din Romania și distrează-te alături de Vlad pentru a trăi cu adevărat visul american!

Șmecherie pe vampirie!

 

Despre Kindred Group

Kindred Group este unul dintre cei mai importanți operatori mondiali de jocuri de noroc, cuprinzând diverse companii în Europa și Australia și oferind, prin 11 branduri, pentru peste 20 de milioane de consumatori, excelente forme de divertisment, într-un mediu sigur, corect și sustenabil. Compania, cu circa 1.400 de angajați, este listată la Nasdaq Stockholm Large Cap, fiind de asemenea membră a European Gaming and Betting Association (EGBA), precum și membru fondator al ESSA (integritatea pariurilor sportive). Kindred Group este auditată și certficată de eCOGRA pentru conformitate cu Recomandarea UE din 2014 cu privire la Protecția Consumatorului și Pariurile Responsabile (2014/478/EU). Citește mai multe pe www.kindredgroup.com.

Alte știri din Business sport