Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Primul amical al verii pentru FCSBRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Iun 2018

Primul amical al verii pentru FCSB

Aflată într-un prim cantonament la Brașov, vicecampioana României a disputat un meci de pregătire pe stadionul Forex în compania echipei de liga a 4-a CS Cornu. Antrenorul Nicolae Dică a pus în teren o formație construită pentru sistemul 4-3-3, sistem pe care dorește să îl folosească în noul sezon competițional.

Formula de echipă trimisă la startul meciului a fost Andrei Vlad - Toma, Cană, Momcilovic, Jr. Morais - L. Filip, Ov. Popescu, Moruţan - Teixeira, Fl. Tănase, Fl. Coman, iar pe banca de rezerve au luat loc Ducan, Bălgrădean, Ion Robert, Ianis Stoica, Băciuţ, Dumitru Cristian.

Sistemul pare să fi fost eficient, Florinel Coman, unul dintre jucătorii formați la Academia Gheorghe Hagi pe acest sistem, evoluând promițător și înscriind în două rânduri pentru FCSB. O acțiune personală în minutul 2 și încă o reușită înainte de pauză l-au făcut pe mijlocașul roș-albaștrilor remarcatul partidei. Florin Tănase a transformat și el un penalty în minutul 39, astfel încât la finalul primei reprize scorul a fost 3-0 pentru FCSB, diferență păstrată până la finalul partidei.

În a doua repriză CS Cornu a ratat un penalty în minutul 49, tânărul Andrei Vlad parând execuția, dar a fost învins din acțiune în minutul 65. Scorul final, 4-1, a fost stabilit cu trei minute înainte de final de Ovidiu Popescu cu un șut de la distanță.

Următorul meci al roș-albaștrilor va avea loc miercurea viitoare pe stadionul Carpați din orașul de sub Tâmpa, acolo unde o vor întâlni începând cu ora 17:00 pe CS Colțea Brașov.

Alte știri din Fotbal