Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Primele rezultate la Campionatele EuropeneAFP / Mediafax Foto
12 Aug 2014

Primele rezultate la Campionatele Europene de atletism

Azi, la Zurich, în Elveția, s-a dat startul celei de-a XXII-a ediții a Campionatelor Europene de atletism rezervate seniorilor. Primul care a intrat în concurs din partea României a fost aruncătorul de greutate Andrei Gag, care cu o performanță de 19,18 metri nu a reușit accederea în finala concursului.

La 100 de metri plat, feminin, campioana națională Andreea Ogrăzeanu s-a încălzit cu un timp de 11,45 secunde, realizând baremul de intrare în semifinale. Triplusaltistul Marian Oprea a atins și el finala, după o săritură măsurată la 16,57 metri.

În seriile probei de 400 de metri plat, Bianca Răzor a realizat cea mai bună performanță personală a sezonului, cu un timp de 51,77 secunde, cu care s-a calificat în semifinale. În aceeași probă, Adelina Pastor a alergat 53,30, fără a ajunge mai departe.

Sprinterul Cătălin Cîmpeanu s-a clasat al 3-lea în seria a 2-a a probei de 100 m, egalându-și cel mai bun rezultat al sezonului, 10,34. Cu al 13-lea rezultat al probei după serii, Cîmpeanu s-a calificat in semifinalele care vor avea loc mâine.

La săritura în lungime, Alina Rotaru a realizat 6,65 metri și s-a calificat în finală. Camelia Deac, cu o performanță de 6,23 metri, a ieșit din concurs. 

Alte știri din Atletism