Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Primele meciuri ale Cupei Ligii AdeplastSportPictures.eu
16 Iul 2014

Primele meciuri ale Cupei Ligii Adeplast

Cupa Ligii Adeplast a programat astăzi două întâlniri pentru completarea tabloului optimilor de finală. Protagoniste au fost cele patru nou promovate, iar primul meci disputat a fost cel din Giulești unde Rapid a primit vizita celor de la CS Universitatea Craiova. După un meci limitat din punct de vedere al ocaziilor de gol, diferența a făcut-o portarul Brac al oltenilor, care în minutul 52 a ieșit în afara careului și a sărit pe sub minge în încercarea sa de a o lovi cu capul. Astfel, Ciolacu a fost nevoit să îndeplinească o simplă formalitate, golul său tranșând disputa.

În celălalt meci al zilei, ASA Tg. Mureş a primit vizita celor de la CSMS Iaşi și s-au văzut învinși cu scorul 0-2 prin golurile înscrise de Crețu (min. 39) și Liviu Mihai (min. 86). La primul gol, mijlocașul ieșean a reluat cu capul centrarea lui Olah, iar vârful moldovean a reluat din apropierea porții o centrare ce a lovit bara.

În acest week-end se vor desfășura meciurile optimilor Cupei Ligii Adeplast, acolo unde Rapid o va întâlni pe Steaua, iar CSMS Iași pe CFR Cluj.

Alte știri din Fotbal