Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Prestație nereușită în al doilea meci din Yellow CupMircea Rosca / SportPictures.eu
07 Ian 2017

Prestație nereușită în al doilea meci din Yellow Cup

Naționala de seniori a României a pierdut și cea de-a doua partidă disputată în cadrul turneului Yellow Cup ce se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în arena Eulachhallen din Winterthur, localitate în nordul Elveției. După înfrângerea la limită de ieri din fața Braziliei, scor 24:25, tricolorii au cedat astăzi cu 25:19 (14:10) în fața reprezentativei Țării Cantoanelor.

După un prim sfert de oră în care s-a păstrat echilibrul, gazdele s-au desprins de la 7:6 la 9:6 la jumătatea primei reprize. Jucătorii pregătiți de Xavier Pascual nu reușesc să profite de o superioritate numerică și par fără idei în fața unei defensive mobile, drept urmare elvețienii se distanțează treptat la patru goluri distanță, 11:7. Intrați într-o zonă de disconfort, băieții noștri abuzează de angajările la pivot, soluție ce se dovedește a fi fără succes, în timp ce gazdele ne înscriu și în inferioritate și în superioritate și măresc diferența la 13:8 cu 5 minute înainte de pauză. În căutare de soluții, tricolorii improvizează și pivotul Rotaru înscrie în ultimul minut ca un inter autentic stabilind scorul pauzei, 14:10.

După pauză seria ratărilor continuă și în apărare nu putem găsi răspuns la pătrunderile rapide ale elvețienilor, chiar dacă Ionuț Iancu apără al treilea 7 metri consecutiv. Diferența pe tabelă se păstrează până spre final, când gazdele ne penalizează o nouă serie de gafe și duc scorul la 25:18 în minutul 57. Veștile proaste pentru Xavier Pascual continuă cu accidentarea lui Demis Grigoraș, apoi Mihalcea nu reușește să înscrie nici de la 7 metri, însă Pavel nu o ratează pe următoarea și închide tabela la 25:19.

În cealaltă partidă disputată astăzi, Brazilia – Slovacia 30:20 (15:8), ceea ce înseamnă că mâine sud-americanii se vor lupta cu echipa gazdă pentru cel de-al 45-lea trofeu al Yellow Cup, iar tricolorii vor întâlni de la ora 14:00 Slovacia pentru locul 3.

Alte știri din Handbal