Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Prestația românilor în ziua a doua a Campionatelor EuropeneRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Iun 2017

Prestația românilor în ziua a doua a Campionatelor Europene

Capitala Georgiei, Tbilisi, găzduiește în perioada 12-17 iunie 2017, o nouă ediție a Campionatului European de scrimă pentru seniori. Marți, 13 iunie 2017, în cea de-a doua zi de concurs, pe planșele de la Tbilisi au avut loc două noi probe individual: spadă masculin și floretă feminin.

Primii au intrat pe planșe spadasinii, într-o probă în care România a fost reprezentată de Adrian Dabija (CS Dinamo), Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare), Andrei Timoce (CSM Satu Mare) și Alin Sbîrcia (CSU Craiova).
Cel mai bun rezultat al României în această probă a fost obținut de către Andrei Timoce. Legitimat la CSM Satu Mare, Andrei a fost eliminat pe tabloul de 16 și a terminat concursul pe locul 12. Ceilalți sportivi români s-au clasat pe următoarele poziții la Tbilisi: Alin Sbîrcia – locul 19, Adrian Dabija – locul 71 și Adrian Szilagyi – locul 77. Au participat 96 de sportivi.

De la ora 11:00, ora României, a debutat proba de floretă feminin individual, iar România a fost reprezentată de sportivele Mălina Călugăreanu și Maria Boldor. Legitimate ambele la CSA Steaua, sportivele au fost coordonate de pe margine de tehnicianul Ducu Petre și au încheiat concursul pe următoarele poziții: Mălina Călugăreanu – locul 26 și Maria Boldor – locul 27. Au participat 43 de sportive.

 

sursa: frscrima.ro

Alte știri din Scrimă