Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Premieră pentru Ianis Hagi în actualul sezonRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Sep 2018

Premieră pentru Ianis Hagi în actualul sezon

Jucătorii eligibili reguli U21 din Liga 1 continuă să marcheze în fiecare rundă. Și în etapa a șaptea, doi dintre cei 32 de fotbaliști U21 folosiți au reușit să înscrie.

Dennis Man (FCSB) a ajuns la trei goluri marcate în acest sezon, în timp ce Ianis Hagi a reușit să puncteze în premieră în actuala ediție a campionatului. Reușita din penalty în prelungirile partidei a căpitanului de la Viitorul a ajutat-o pe fosta campioană a României să se impună în deplasarea de la Cluj, contra CFR-ului, scor 2-1.

Ambii marcatori din această etapă sunt convocați de selecționerul Mirel Rădoi la lotul national U21, care va evolua contra Portugaliei și Bosniei-Herțegovina în preliminariile Campionatului European din 2019.

Runda a șaptea a adus alte două debuturi pentru jucători U21 în Liga 1. Portarul Alexandru Costache a fost integralist la Chiajna, în timp ce mijlocașul Eduard Florescu (FC Botoșani) a prins pe teren finalul partidei cu FCSB.

În total, dintre cei 32 de jucători folosiți, 22 au fost titulari, iar 15 au fost integraliști.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori