Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Premieră în SuperLiga - Două meciuri fără cartonașe galbene într-o rundăAdrian Piclisan / Mediafax Foto
06 Mai 2014

Premieră în SuperLiga - Două meciuri fără cartonașe galbene într-o rundă

Etapa a șasea a SuperLigii CEC Bank la rugby a notat o premieră absolut. Două partide s-au desfășurat fără ca arbitri să fie nevoiți să ia măsuri disciplinare împotriva jucătorilor.

Astfel, jocul de la Baia Mare, dintre localnicii de la CSM Știința și CSM București Olimpia, s-a încheiat cu succesul gazdelor, scor 20-14. În pofida faptului că meciul a fost foarte strâns, cu o replică pe măsură a oaspetilor, arbitrul Vlad Iordăchescu și brigada sa au demonstrat un management al jocului foarte bun. Ei doar s-au limitat la avertizări verbale, atunci când a fost cazul, iar jucătorii au înțeles și nu au încălcat regulamentul astfel încât brigada să fie nevoită să acorde și cartonașe galbene.

Pe de altă parte, la Timișoara, unde campioana en-titre RCM UV s-a impus cu 33-11 în fața Universității Cluj, arbitrul Robert Diaconescu, împreună cu asistenții săi, au interpretat în spiritul jocului fazele desfășurate pe un teren alunecos, care a pus mari probeleme de echilibru celor implicați. Cavalerii fluierului au ieșit până la urmă din partida fără a fi nevoiți să apeleze la cartonașe. 

Este pentru prima dată în istoria SuperLigii când în două meciuri, în aceeași rundă, nu se acordă cartonașe galbene, notează site-ul oficial al competiției.

Alte știri din Rugby