Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Preliminariile CE U21: România - Luxemburg 4-0Mircea Rosca / SportPictures.eu
02 Sep 2016

Preliminariile CE U21: România - Luxemburg 4-0

Echipa națională de tineret U21 a României s-a impus cu scorul de 4-0 în fața selecționatei similare a Luxemburgului, într-un meci disputat la Mediaș contând pentru preliminariile Campionatului European din 2017.

Bogdan Țîru a deschis scorul pentru formația noastră, pregătită de antrenorul Cristian Dulca, după care scorul a fost majorat de Claudiu Bumba, iar rezultatul pauzei, 3-0, a fost stabilit de Alexandru Ioniță II. Al patrulea gol a fost marcat de către Ovidiu Popescu, în repriza secundă.

Echipa noastră rămâne pe poziția a doua în grupa preliminară, cu 16 puncte din 8 partide. Liderul Danemarca s-a impus tot cu 4-0 pe terenul Țării Galilor și conduce cu 19 puncte, având și un meci mai puțin disputat decât noi.

Primele clasate din fiecare grupă se califică direct la turneul final al Campionatului European din Polonia, de anul viitor. Patru din cele nouă echipe de pe locurile secunde vor juca baraj play-off, pentru ultimele două locuri vacante. 

România va juca pe 6 septembrie la Aalborg, împotriva Danemarcei, în următoarea partidă a grupei preliminare.

Alte știri din Juniori