Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Preliminarii CM 2019: Victorie logică în fața feroezilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Ian 2018

Preliminarii CM 2019: Victorie logică în fața feroezilor

După victoria de ieri contra Italiei, tricolorii au învins și în a doua bătălie în campania de câștigare a grupei a 3-a a preliminariilor europene ce contează ca prim tur de calificare la Campionatul Mondial din 2019. În sala Palaresia din Bolzano, jucătorii pregătiți de Xavier Pascual au învins logic selecționata Insulelor Feroe cu scorul de 28:20 (15:10) și se află acum în fața meciului decisiv programat mâine de la ora 19:15 în compania Ucrainei.

Partida contra insularilor a început în nota de dominare a tricolorilor, care conduceau cu 6:3 după primele 10 minute și cu 10:6 în minutul 18, dar în mai puțin de trei minute feroezii s-au apropiat la o singură lungime în urmă 10:9. A fost un duș rece pentru Csepreghi și colegii săi, însă defensiva și-a făcut datoria cu ajutorul portarului Mihai Popescu și feroezii au avut o perioadă de 8 minute în care nu au înscris, ratând cinci atacuri.

Lucrurile au reintral în normal până la pauză, unde s-a intrat cu o diferență de cinci goluri, apoi ecartul s-a mărit treptat la nouă lungimi 23:14 până la jumătatea reprizei secunde. Pe final, ai noștri au conservat avantajul cu gândul la partida de mâine, decisivă pentru câștigarea grupei și calificarea în faza a doua, cea a play-off-ului.

Popescu a fost declarat jucătorul partidei, iar în atac Csepreghi a marcat de 8 ori și Demis Grigoraș a bifat 5 reușite. Banca tehnică a avut emoții cu Șimicu, nevoit rămână pe bancă în prima repriză după o accidentare, însă sunt șanse ca el să evolueze în meciul cu Ucraina.

Alte știri din Handbal