Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Preliminarii CM 2019: Primul pas către play-offRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Ian 2018

Preliminarii CM 2019: Primul pas către play-off

Astăzi au început la Bolzano, în nordul Italiei, meciurile grupei a 3-a a preliminariilor europene ce contează ca prim tur de calificare la Campionatul Mondial din 2019 ce se va desfășura în Germania şi Danemarca. Incluși în această grupă alături de reprezentativa țării gazdă, a Ucrainei și a insulelor Feroe, tricolorii pregătiți de Xavier Pascual sunt nevoiți să câștige grupa pentru a putea se califica în faza a doua, cea a play-off-ului.

Ei au făcut un prim pas în direcția îndeplinirii obiectivului după ce au dispus cu 34:24 (18:13) de Italia la capătul unei partide în care au fost net superiori ”azzurilor”. Revirimentul gazdelor imediat după pauză, când micșoraseră ecartul pe tabelă la trei lungimi, a fost rapid contracarat de defensiva atent coordonată de portarul Popescu și de eficiența în atac a lui Șimicu, autorul a 9 goluri în această seară, și a lui Demis Grigoraș, 7 reușite.

În cealaltă partidă a zilei, Ucraina a învins Insulele Feroe cu 30:22 (17:13). Mâine vor avea loc partidele România – Insulele Feroe și Italia – Ucraina, meciul decisiv pentru câștigarea grupei, România – Ucraina, urmând să aibă loc sâmbătă.

Alte știri din Handbal