Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Preliminarii CM 2018: Muntenegru și Polonia, învingătoare la limităMircea Rosca / SportPictures.eu
12 Oct 2016

Preliminarii CM 2018: Muntenegru și Polonia, învingătoare la limită

După ce echipa națională a României a încheiat nedecis în deplasarea din Kazahstan, scor 0-0, în grupa noastră de calificare la Campionatul Mondial din Rusia au mai avut loc două partide din cadrul etapei a treia.

Danemarca a cedat pe teren propriu în meciul cu Muntenegru, cu scorul de1-0. Unicul gol al meciului a fost semnat de atacantul Beqiraj, în minutul 33. Danezii au asediat literalmente poarta ex-iugolsavă, în căutarea egalării, dar fără folos.

Polonia s-a chinuit cu Armenia, pe care a învins-o la ultima fază a meciului, cu 2-1. Prima repriză a fost una albă, singurul eveniment notabil fiind eliminarea armeanului Andonian, care a văzut două cartonașe galbene, în decurs de trei minute. Mkuyan și-a băgat mingea în propria poartă, în minutul 48, dar brazlianul naturalizat Pizzeli a restabilit egalitatea în minutul 51.

Deși în inferioritate numerică, Armenia s-a apărat cu multă exactitate, iar pe contraatac a avut de două ori șansa  să dea lovitura, dar noul intrat Ozbiliz a irosit nonșalant două oportunități de singur cu portarul. După o astfel de acțiune, în al patrulea minut de prelungiri, polonezii au transportat rapid balonul în careul advers și au obținut o lovitură liberă. Blaszciukowsky a centrat perfect, pentru lovitura de cap imparabilă a lui Lewandowski, care a semnat victoria polonă.

 

Clasamentul grupei arată astfel:

1.Muntenegru 7 puncte

2. Polonia 7

3. România 5

4. Danemarca 3

5. Kazakhstan 2

6. Armenia 0

Alte știri din Fotbal