Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Preliminarii CE: Victoria ce renaște speranțaMircea Roșca / SportPictures.eu
11 Apr 2019

Preliminarii CE: Victoria ce renaște speranța

Selecționata României a obținut în această seară prima victorie în grupa a 6-a a celui de-al doilea tur de calificare la Campionatului European din 2020.

După meciurile pierdute în deplasarea din Portugalia și la Cluj cu Franța, jucătorii pregătiți de Manuel Montoya au învins fără probleme la Târgoviște formația Lituaniei. Cu un lot remaniat profund de tehnicianul spaniol, tricolorii au arătat momente de handbal entuziasmant, dar și scăderi de ritm cauzate de inconsistență sau de lipsa de experiență internațională a componenților lotului. Scorul partidei a fost 28:23 (16:13) în favoarea României, iar golurile echipei noastre au fost marcate de Grigoraş - 8, Bujor - 6, Şimicu - 4, Rotaru - 3, Negru, Szoke - câte 2, Căbuţ, Fotache, Iancu câte unul.

Următoarea partidă a tricolorilor se va disputa duminică, 14 aprilie în deplasare la Klaipeda, în Lituania și un succes îi va apropia de calificarea la turneul final, acolo unde vor merge primele două locuri în grupă, dar și alte patru echipe clasate pe locul 3 în cele opt grupe cu cel mai bun punctaj.

Clasamentul înaintea meciului Portugalia – Franța din această seară este următorul:

1. Franța  4 pct

2. Portugalia  4

3. România  2

4. Lituania  0

Alte știri din Handbal