Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Preliminarii CE: Tricolorele au învins în SpaniaBogdan Danescu / Mediafax Foto
21 Aug 2018

Preliminarii CE: Tricolorele au învins în Spania

În al doilea meci al grupei F a calificărilor pentru ediția 2019 a Campionatelor Europene de volei feminin, selecționata României a învins în deplasare Spania cu 3:0 (25:21, 25:23, 25:22) și a redresat situația după startul dezamăgitor.

Înfrângerea din partida cu Bosnia și Herțegovina suferită în Sala Polivalentă din Craiova, scor 2:3, a dus la înlocuirea Mădălinei Angelescu din postul de antrenor principal cu bulgarul Nikolai Ivanov, care astfel și-a făcut debutul cu dreptul la cârma naționalei.

Miercuri de la ora 18:00 jucătoarele tricolore vor juca din nou la Craiova, de această dată adversară urmând a fi Letonia, echipă care a înregistrat două înfrângeri – 0:3 cu Spania și 0:3 cu Bosnia și Herțegovina – și ocupă ultima poziție a clasamentului.

Surpriza Bosnia și Herțegovina conduce ierarhia grupei cu 5 puncte, urmată de România cu 4 puncte și Spania cu 3 puncte. Tot mâine Spania va primi vizita selecționatei Bosniei și Herțegovina, o eventuală victorie a oaspetelor urmând a clarifica în mare măsură situația în grupă, la finalul jocurilor primele două clasate urmând a participa la turneul final de anul viitor.

Alte știri din Volei