Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Preliminarii CE: Succes logic la MioveniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Oct 2021

Preliminarii CE: Succes logic la Mioveni

Echipa naţională de handbal feminin a României și-a început evoluția în grupa 2 a preliminariilor Campionatului European din 2022 ce va fi găzduit de Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru în perioada 4-20 noiembrie 2022. Jucătoarele pregătite de Bent Dahl și Adrian Vasile au învins în noua și moderna sală din Mioveni reprezentativa Insulelor Feroe cu scorul de 26:19 (15:14).

La fel ca în singurul lor meci anterior împotriva feroezelor, când au fost conduse la pauză cu 11:12 în partida din 2019, tricolorele au avut probleme în prima repriză. În ciuda unui avantaj confortabil de 7:3, ele au intrat la vestiare după primele 30 de minute cu avantaj minim, 15:14, iar echilibrul s-a menținut până în minutul 38 la scorul de 17:16, după care echipa oaspete nu a mai făcut față ritmului și a cedat pe final.

Golurile României au fost marcate de Pintea – 9, Bazaliu – 6, Rotaru, Seraficeanu – 3, Ilie – 2, Dincă, Subțirică Iovănescu, Harabagiu - 1.

Următoarea partidă a tricolorelor este programată duminică, la Viena, cu reprezentativa Austriei. Programul grupei 2 prevede pentru ele partide în 2 martie şi în 5 martie 2022 cu Danemarca, primul meci acasă și al doilea în deplasare, după care în 20 aprilie și 23 aprilie returul partidelor cu Insulele Feroe şi respectiv Austria.

Alte știri din Handbal