Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Preliminarii CE: Înfrângere în Suedia pentru tricoloriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Nov 2020

Preliminarii CE: Înfrângere în Suedia pentru tricolori

Naționala masculină de handbal dispută în această săptămână primele două meciuri din campania de calificare la Campionatul European 2022. Tricolorii și-au început astăzi în Suedia drumul către turneul final ce va fi găzduit de Ungaria și Slovacia, cea de-a doua partidă urmând să o dispute duminică, 8 noiembrie în Sala Sporturilor ”Lascar Pană” din Baia Mare cu Muntenegru. România evoluează în grupa 8, alături de Suedia, Muntenegru și Kosovo.

Disputat la Göteborg, meciul cu selecționata Suediei a fost controlat de jucătorii scandinavi care au pornit în forță partida conducând cu 12:3 la jumătatea primei reprize. Până la pauză elevii lui Rareș Fortuneanu nu au reușit să recupereze din handicap și au intrat la cabine conduși cu 20:12.

Repriza secundă a fost controlată în primele 5 minute de gazde, astfel încât tabela indica 24:14, însă tricolorii s-au mobilizat și cu șase reușite consecutive în 7 minute au restâns ecartul. Din păcate, până la finalul partidei suedezii au gestionat bine jocul și nu le-au permis tricolorilor să se apropie la mai puțin de 3 lungimi, scorul final fiind 33:30 (20:12).

Golurile echipe României au fost marcate de Gabriel Dumitru - 6, Căbuţ, Bujor, Negru, Ghiţă - câte 4, Csepreghi, Sadoveac - câte 3, Szasz, Racoţea - câte un gol.

În cealaltă partidă a grupei, Muntenegru a învins miercuri Kosovo cu 32:25 (16:14).

Alte știri din Handbal