Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Preliminarii CE: Final de campanie și obiectiv îndeplinit pentru băiețiBogdan Danescu / SportPictures.eu
10 Ian 2019

Preliminarii CE: Final de campanie și obiectiv îndeplinit pentru băieți

Final de parcurs pentru voleibaliștii români în campania de preliminarii pentru ediția cu numărul 31 a Campionatelor Europene de volei masculin. Deja calificați turneul final ce va avea loc între 13 și 29 septembrie 2019, băieții pregătiți de Dănuț Pascu și Ovidiu Macarie s-au deplasat la Slagelse, în Danemarca pentru partida contra ultimei clasate în grupa A preliminară.

Trei victorii în tot atâtea partide disputate și atingerea obiectivului le-au permis tricolorilor să abordeze această partidă cu mai multă lejeritate, astfel încât gazdele s-au impus cu 3:1 (22:25, 25:15, 25:21, 25:19) și să-și treacă în cont prima lor victorie.

Rareș Bălean a adus selecționatei României cele mai multe puncte, 13, având și cel mai bun procentaj la recepție, 21%, în timp ce Gabriel Ghionea a avut cele mai multe blocaje la fileu, 3.

Vă reamintim că turneul final ce se va disputa pentru prima dată în istorie în patru țări, Franța, Slovenia, Belgia și Olanda, țări calificate din oficiu, va cuprinde în total 24 de echipe.

Alte știri din Volei