Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Preliminarii CE: Dezastru în PortugaliaEmil Vasilescu / SportPictures.eu
25 Oct 2018

Preliminarii CE: Dezastru în Portugalia

Campania de calificare la Campionatului European din 2020 a început cum nu se poate mai prost pentru selecționata de handbal masculin a României. Repartizată în grupa a 6-a alături de Franța, Lituania și Portugalia, selecționata tricoloră s-a deplasat pe tărâm lusitan pentru primul meci în fieful unei echipe care a evoluat ultima dată într-un turneu final de Campionat European în urmă cu 12 ani, iar la mondiale în urmă cu 15 ani.

Un joc dezamăgitor, în care ofensiva nu a contat, iar defensiva a fost chinuită și doar portarii Mihai Popescu și Tudor Stănescu și-au făcut datoria, elevii lui Manuel Montoya au părăsit învinși sala din Santo Tirso cu scorul de 13:21 (7:10).

Golurile au fost marcate de Rotaru - 5, Csepreghi - 4, Ramba - 2, Ghionea și Racoţea - câte 1.

Următorul meci al României se va disputa duminică, 28 octombrie începând cu ora 18:00 la Cluj, acolo unde va veni deținătoarea medaliilor de bronz de la ediția din acest an a competiției continentale, selecționata Franței.

Alte știri din Handbal