Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Preliminarii CE: „Acvilele” debutează cu dreptul Mircea Roșca / SportPictures.eu
11 Nov 2021

Preliminarii CE: „Acvilele” debutează cu dreptul

Reprezentativa feminină de baschet a României și-a început în această seară în sala Dinamo din Capitală parcursul într-o nouă campanie de calificare europeană.

„Acvilele” pregătite de Dan Calancea și Carmin Popa au câștigat cu 65:59 primul meci din cadrul Grupei C din FIBA Women's EuroBasket 2023 Qualifiers, partidă în care au avut ca adversară selecționata similară a Islandei. Jocul nu a fost unul simplu, fiind decis în ultimele 90 de secunde de fetele noastre care s-au distanțat de la avantajul minim, 60:59, prin punctele înscrise de Ghizilă, Fodor și Orban. Nicolett Orban a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre cu 19 puncte, celelalte puncte fiind înscrise de Marta Fodor (17), Florina Gabriela Stănici (10), Dora Ardelean (9), Alina Podar (6) și Ioana Ghizilă (4).

Cel de-al doilea meci al naționalei României din aceasta primă fereastră continentală va avea loc duminică seară, la Almeria, cu puternica selecționată a Spaniei.

Alte știri din Baschet